top of page

cascad dance company

OPEN AUDITIEDAG SHOWTEAM - 28 AUGUSTUS 2022

CASCAD Dance Company is opgericht in 2021 en is een geselecteerde gesloten dansgroep bij Ntertainment Dance School. 

 

Na een geslaagde auditie dag in september 2021 zijn we van start gegaan met 10 jonge dames. Wij werken toe naar optredens en wedstrijden.

Waarvoor staat CASCAD? Cascade is een monument dat staat in het Armeense hoofdstad Jerevan. Het monument is een gigantische trap gemaakt in de vorm van een piramide. Wij als team willen samen groeien naar de top en kozen daarom voor de sterke naam CASCAD. De kleur groen in ons logo staat voor overwinning. De vleugels staan voor vrijheid omdat iedereen binnen ons team vrij is om haar eigen te uiten. 

 

Waarom is CASCAD opgericht? Als dansschool vinden wij het heel belangrijk dat talent kan blijven groeien. Daarom organiseren wij jaarlijks een auditie dag waar iedereen welkom is. Op deze dag kan je het beste van jezelf tonen en je bewijzen waarom dat jij bij CASCAD hoort. 

 

Wat kan je verwachten? Buiten heel veel plezier vinden we het ook belangrijk dat ons team op professioneel niveau groeit. Vaste coach Jennifer Meeuwissen staat iedere week voor de volle 100% klaar om haar team te begeleiden. Niet enkel fysiek maar ook mentaal. Een goede sfeer en groepsband vinden wij even belangrijk als talent. 

 

Heb jij interesse om deel uit te maken van dit leuke team? Meld je nu dan aan via onze contact formulier of email adres: info@naikantertainment.com en dan houden wij je op de hoogte als er nieuwe audities gepland staan. 

Logo Cascad.png
Cascad Name Logo white.png
AKD04546-1-copy.jpg

het team

Anker 1
bottom of page