top of page

ONZE  docenten

AKD03669-1-copy_edited.jpg

Naika Giustizieri

Ntertainment oprichtster Naika Giustizieri is zelf ook nog heel actief in de danslessen.

 

Ze geeft les aan tieners vanaf 8 jaar in de stijl Jazz/Modern. Voor de volwassenen geeft Naika ook de lessen van High Heels 18+

Chiara_edited.jpg

Chiara Troiani

Chiara Troiani een jonge danseres afkomstig uit Houthalen. Ze volgt iedere week intensieve danslessen van verschillende choreografen in verschillende stijlen.

 

Haar voorkeur gaat uit naar Hip hop. Hier wilt ze zich verder op focussen

Jennifer.JPG

Jennifer Meeuwissen

Jennifer Meeuwissen begon op 4 jarige leeftijd met dansen. Haar passie voor dans was zo groot dat ze al op 7 jarige leeftijd mee deed aan competities. 

 

Jennifer leidt ons wedstrijdteam “CASCAD dance company” en geeft les in de Stijl Hip Hop op maandag in Opglabbeek

Shana.jpg

Shana Gegvataj

Shana Gegvataj is 28 jaar en kleuterleidster. Op 6 jarige leeftijd trok ze haar eerste balletschoentjes aan. Vanaf toen zijn de danskriebels begonnen.

Al 22 jaar danservaring in verschillende dansstijlen. Van ballet, jazz tot hiphop. Waarbij haar hart helemaal bij de hiphop skills lag. 

Chayenne.HEIC

Chayenne Claeys

Chayenne Claeys begon op leeftijd van 3 jaar en plots was ze niet meer te stoppen! Ze volgde de dansstijlen: Ballet, Jazz en Hip Hop.

 

Bij de Hip Hop lessen wist ze meteen dat dit haar ding was. Vandaag volgt Chayenne nog verschillende dansstijlen van verschillende choreografen

Jhelissa.JPG

Jhelissa Masci

Al van kleins af aan volgde Jhelissa Masci danslessen. Ze ontdekte toen dat hiphop haar favoriete stijl was en wou ook niets anders doen dan dat.

 

Doorheen de jaren volgde ze dankzij de dansschool workshops in andere stijlen zoals girly hiphop, waacking en feminine.

IMG_5614.HEIC

Natalia Al Mbaidin

Op jonge leeftijd werd Natalia geïnspireerd door beweging en de impact dat het heeft op het welbevinden van elk individu.

 

Ze verloor haar hart aan yoga en de verbinding die het creëert tussen fysieke en mentale flexibiliteit. Momenteel heeft ze diverse opleidingen achter de rug en werkt ze als door Yoga Alliance gecertificeerde trainer. .

Fabrizio.HEIC

Fabrizio Ginnesi

Fabrizio werd in de zomer van 1992 besmet met de hiphop kriebels na het zien van de videoclip van Kris Kross - Jump. Op jonge leeftijd imiteerde hij Michael Jackson op allerlei podiums en danste hij op straat als vorm van zelfexpressie.

 

Zijn stijl bestaat uit invloeden van Breaking, HipHop party dance, popping, Locking, en Capoeira.

Sharon.HEIC

Sharon Dedroog

Deze lady komt met een positieve bruisende energie vanaf september Hip Hop en break (breakdance) lessen geven. Haar stijl is flowy en flexibel en houdt enorm veel van grondwerk.

Na 26 jaar lessen en workshops te hebben gevolgd in België en doorheen Europa, is ze blij om terug thuis in Genk te zijn en haar ervaring met jullie te delen. 

Ook gepassioneerd door het lesgeven?
JOIN OUR TEAM!

e387d438-a2aa-40e6-91b9-8c9e279828fa.jpg

Louie Willems

Louie is verslaafd aan diepe bas, dancehall en afro beats. Met 16 jaar ervaring in sport en dansles heeft Louie een bom aan referenties zoals o.a. Most wanted & Radikal crew, Summerfestival, Reggae geel, sportpaleis, vlaamse 10 en veel meer.

 

Zijn missie bestaat om mensen te laten genieten op de dansvloer en om leven in onze bewegingen te krijgen. Plezier, zelfvertrouwen en altijd klaar om te schitteren is het doel. Dancing is awesome!

Maïté K.HEIC

Maïté Kleynen

Maïté startte op 4-jarige leeftijd met ballet. Na verschillende hobby pogingen wist Maïté al op jonge leeftijd dat Ballet haar ding was. Al 14 jaar lang doet ze dit nog steeds met even veel passie en plezier. Als jonge ambitieuze danseres is Maïté nog steeds actief in de Ballet wereld.

 

Maïté is professioneel geschoold en deed meermaals mee aan de examens voor de Engelse jury van The Royal Academy of dance London. Ze volgt aan de hoge school een opleiding tot kleuterjuf en is enorm enthousiast om zelf balletles te mogen geven aan de allerkleinsten!

Dariana.jpeg

Dariana Di Nunzio

Dariana is afkomstig uit Houthalen-Helchteren en is sinds kort leerkracht secundair onderwijs. Op 12-jarige leeftijd trok ze haar eerste balletschoenen aan, redelijk laat, maar de danskriebels zijn nooit meer weggegaan. 

 

Ze danste jarenlang verschillende dansstijlen van klassiek ballet tot hiphop, maar haar lievelingsgenre is altijd Moderne dans geweest. Ze geeft die passie al 20 jaar door aan verschillende leerlingen met verschillende leeftijden. 

Kristina.jpg

Kristina Murzaeva

Met haar 17 jaar ervaring in dans en een hogere opleiding in Fitnesscoaching zijn we zeer trots om jullie Kristina voor te stellen. Geboren in Rusland en sinds enkele jaren woonachtig in ons land. Kristina brengt haar Russische dansroots graag over naar België. In 2015 won ze de Twerk-battle in Moskou. Officïeel oprichter van haar twerkgemeenschap in Rusland.

 

Al meer als 5 jaar ervaring in het lesgeven in de stijlen: Dancehall, Twerk, High Heels en Paaldansen. Tot op de dag van vandaag schoolt Kristina haar nog steeds graag bij door les te volgen van verschillende bekende choreografen uit Europa, Rusland en Amerika.

Maite R.JPG

Maite Ricceri

Maite werd al als klein meisje verliefd op dans en muziek. Vanaf haar 7de volgde ze danslessen en merkte ze dat ze een grote liefde had voor hip hop. Door de jaren heen heeft ze haar dansvaardigheden kunnen uitbreiden en heeft ze zowel ervaring in de hip hop, streetdance, reggae, waacking en feminine.

 

Haar grootste doel behoort tot het doorgeven van deze ervaringen om zo het plezier van dansen te kunnen bijbrengen.

IMG_1040.HEIC

Lesley Reniers

.

Al van kleins af aan ging Lesley dansend door het leven en nu nog steeds. Het merendeel van haar danscarrière heeft ze bij GSF Kortenaken doorgebracht. Vervolgens is ze bij dansgroep Dynamik beginnen dansen waar ze ook 4 jaar les heeft gegeven in de dansstijl Urban street.

 

Na een rustpauze is ze terecht gekomen bij haar oude dansschool GSF Kortenaken waar ze nu HipHop les geeft. Zo is ze verder gegaan bij dance studio Improve te Hasselt, hier geeft ze Burlesque. Maar ook haar HipHop passie kan ze nu doorgeven hier in onze dansschool.

vacatures

Ntertainment Dance School is op zoek naar nieuwe docenten in diverse stijlen voor wekelijkse danslessen. Wij zoeken jonge, gemotiveerde en getalenteerde mensen om te werken in een gezellige en familiale sfeer. Wij willen enkel het beste voor onze leden vandaar dat wij zoeken naar kwaliteitsvolle en gepassioneerde mensen. 

 

Wat zoekt Ntertainment? 

 

 • Gemotiveerd

 • Punctueel

 • Creatief

 • Gepassioneerd

 • Zelfstandig

 • Communicatief

 • Initiatiefnemer

 

Wat biedt Ntertainment? 

 

 • Een gezellige en spontane werksfeer

 • Een hecht docententeam

 • Een aantrekkelijk salaris

 • Eigen inbreng in de danslessen

 

Indien je interesse hebt, gelieve dan via het contactformulier contact met ons op te nemen. Wij contacteren je dan zo spoedig mogelijk terug. 

bottom of page