ONZE  docenten

AKD03669-1-copy_edited.jpg

Naika Giustizieri

Ntertainment oprichtster Naika Giustizieri is zelf ook nog heel actief in de danslessen.

 

Ze geeft les aan tieners vanaf 8 jaar in de stijl Jazz/Modern. Voor de volwassenen geeft Naika ook de lessen van High Heels 18+

AKD03710-1-copy_edited.jpg

Chiara Troiani

Chiara Troiani een jonge danseres afkomstig uit Houthalen. Ze volgt iedere week intensieve danslessen van verschillende choreografen in verschillende stijlen.

 

Haar voorkeur gaat uit naar Hip hop. Hier wilt ze zich verder op focussen

Jennifer(1).png

Jennifer Meeuwissen

Jennifer Meeuwissen begon op 4 jarige leeftijd met dansen. Haar passie voor dans was zo groot dat ze al op 7 jarige leeftijd mee deed aan competities. 

 

Jennifer leidt ons wedstrijdteam “CASCAD dance company” en geeft les in de Stijl Hip Hop op maandag in Opglabbeek

AKD03682-1-copy_edited.jpg

Shana Gegvataj

Shana Gegvataj is 28 jaar en kleuterleidster. Op 6 jarige leeftijd trok ze haar eerste balletschoentjes aan. Vanaf toen zijn de danskriebels begonnen.

Al 22 jaar danservaring in verschillende dansstijlen. Van ballet, jazz tot hiphop. Waarbij haar hart helemaal bij de hiphop skills lag. 

AKD03738-1-copy_edited_edited.jpg

Chayenne Claeys

Chayenne Claeys begon op leeftijd van 3 jaar en plots was ze niet meer te stoppen! Ze volgde de dansstijlen: Ballet, Jazz en Hip Hop.

 

Bij de Hip Hop lessen wist ze meteen dat dit haar ding was. Vandaag volgt Chayenne nog verschillende dansstijlen van verschillende choreografen

AKD03701-1-copy_edited_edited.jpg

Jhelissa Masci

Al van kleins af aan volgde Jhelissa Masci danslessen. Ze ontdekte toen dat hiphop haar favoriete stijl was en wou ook niets anders doen dan dat.

 

Doorheen de jaren volgde ze dankzij de dansschool workshops in andere stijlen zoals girly hiphop, waacking en feminine.

AKD03721-1-copy_edited.jpg

Natalia Al Mbaidin

Op jonge leeftijd werd Natalia geïnspireerd door beweging en de impact dat het heeft op het welbevinden van elk individu.

 

Ze verloor haar hart aan yoga en de verbinding die het creëert tussen fysieke en mentale flexibiliteit. Momenteel heeft ze diverse opleidingen achter de rug en werkt ze als door Yoga Alliance gecertificeerde trainer. .

fabrizio.jpg

Fabrizio Ginnesi

Fabrizio werd in de zomer van 1992 besmet met de hiphop kriebels na het zien van de videoclip van Kris Kross - Jump. Op jonge leeftijd imiteerde hij Michael Jackson op allerlei podiums en danste hij op straat als vorm van zelfexpressie.

 

Zijn stijl bestaat uit invloeden van Breaking, HipHop party dance, popping, Locking, en Capoeira.

Daisy(1).png

Daisy Devries

Al van kleins af aan, kon Daisy niet stil zitten als ze een swingend nummer hoorde. Op 7-jarige leeftijd besloot Daisy dan ook om te gaan dansen en na haar studies als Biomedische Laboratoriumtechnoloog heeft ze haar Professionele Bachelor behaald als Docent Dans.

 

Als Docent Moderne dans legt Daisy de focus op techniek en lichaamsbewustzijn. 

vacatures

Ntertainment Dance School is op zoek naar nieuwe docenten in diverse stijlen voor wekelijkse danslessen. Wij zoeken jonge, gemotiveerde en getalenteerde mensen om te werken in een gezellige en familiale sfeer. Wij willen enkel het beste voor onze leden vandaar dat wij zoeken naar kwaliteitsvolle en gepassioneerde mensen. 

 

Wat zoekt Ntertainment? 

 

 • Gemotiveerd

 • Punctueel

 • Creatief

 • Gepassioneerd

 • Zelfstandig

 • Communicatief

 • Initiatiefnemer

 

Wat biedt Ntertainment? 

 

 • Een gezellige en spontane werksfeer

 • Een hecht docententeam

 • Een aantrekkelijk salaris

 • Eigen inbreng in de danslessen

 

Indien je interesse hebt, gelieve dan via het contactformulier contact met ons op te nemen. Wij contacteren je dan zo spoedig mogelijk terug. 

dddd.png

Ook gepassioneerd door het lesgeven?
JOIN OUR TEAM!